Pelejä jopa 90 prosentin alennuksella – mukana kaikkea klassikoista tuleviin sellaisiin

26.06.2016

Steamin alet ovat käynnissä 4. päivään heinäkuuta saakka. Valitsimme alennusten joukosta kolme tarjousta, joita ei kannata jättää välistä.

Just Cause 3

Just Cause 3 on typerä peli. Se on kuitenkin typerä hyvällä tavalla. Sen toiminta on täysin ylivedettyä ja juoni täysin pässi. Se on kuitenkin kuin hyvä toimintaelokuva, ja sen parissa viihtyy tuntikausia.

Just Cause 3 irtoaa Steamin alennuksista hintaan 24,99 euroa, eli sen saa itselleen 50 prosentin alennuksella.

Alennussivu täällä.

Baldur’s Gate II

Baldur’s Gate II: Enhanced Edition pitää sisällään legendaarisen BG II -pelin ja sen lisäosat. Baldur’s Gate -pelit ovat isometrisen roolipelaamisen klassikoita. Baldur’s Gate II: Enhanced Edition maksaa vaivaiset 7,99 euroa, eli sen saa itselleen 60 prosentin alennuksella. Pelattavaa riittää kymmeniksi ja taas kymmeniksi tunneiksi.

Alennussivu täällä.

Civilization-paketit

Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth Classics Bundle pitää sisällään vuonna 2014 ilmestyneen Civ-pelin, jossa pelaaja pääsee viimein ulkoavaruuteen. Lisäosat sisällään pitävä paketti maksaa vaivaiset 19,19 euroa, eli sen saa nyt 68 prosenttia halvammalla.

Mikäli jostain syystä ei ole vielä pelannut Civ-pelien virstanpylvästä eli Civilization V -peliä, saa sen nyt hintaan 7,49 euroa eli 75 prosentin alennuksella. Suosittelemme!

Alennussivu täällä.

Lisää luettavaa