Sivistä itseäsi – todelliset seikkailuklassikot viimein tarjolla digitaalisesti!

Good Old Gamesin Lucasfilm-rakkaus jatkuu

19.03.2015

Good Old Gamesin kulttuuriteot Lucasin klassikkopelien kanssa jatkuvat. Tällä kertaa valikoimaan on ilmestynyt liuta todellisia seikkailuklassikoita, joista yksi on tarjolla digitaalisesti ensimmäistä kertaa.

Tämä peli on legendaarinen scifi-hupailu Zak McKracken and the Alien Mindbenders, josta on fyysisenäkin versiona tullut vuosien varrella melkoinen keräilyharvinaisuus. Peli on toinen legendaarisella SCUMM-pelimoottorilla julkaistu peli ja seikkailuna edelleen ehdottomasti kokemisen arvoinen klassikko.

Toki muutakin hienoa on valikoimiin tällä kertaa tullut. Jos Zak ei riitä tyydyttämään seikkailunälkää, nyt tarjolla on myös sellaiset ikivihreät kuin Loom, The Dig ja Monkey Island 2.

Toimintahenkisen pelaajan riemuksi valikoimissa on nyt myös tunnelmaltaan erinomainen länkkäri-FPS Outlaws lisälevyineen sekä Indiana Jonesin myöhempiä toimintaeepoksia luotaava Emperor’s Tomb. Molemmat pelit ovat niin ikään tarjolla ensimmäistä kertaa digitaalisessa muodossa.

Nyt jos koskaan on siis aika sivistää itseään halvalla! Pelit voi tuttuun tyyliin käydä kaappaamassa digitaaliseen kirjastoonsa Good Old Gamesin verkkosivuilta.

Lisää luettavaa