Sega pohtii mahdollisia uusioversioita Shenmue-peleistä

15.05.2016

Kuten pelaava maailma hyvin tietää, uusin Shenmue eli Shenmue 3 on työn alla. Ykkösosa ja kakkososa ovat kulttimaineessa, mutta valitettavasti niitä ei pääse pelaamaan ilman Segan Dreamcast-konsolia, jolle ne alkujaan valmistettiin.

Segan yhteisö- ja mediavastaava Dan Sheridan sanoi vähän aikaa sitten haastattelussa, että he pohtivat parhaillaan mahdollisuutta tehdä Shenmuen kahdesta ensimmäisestä osasta uusioversiot. Samalla hän kuitenkin toppuuttelee faneja, että urakka saattaa olla liian suuri jopa Segalle.

”Uusien versioiden pitäisi tehdä kunniaa alkuperäisille. Lisäksi pelin lisenssit tuottavat ongelmia, sillä meidän pitäisi varmistaa, että meillä olisi oikeus käyttää samoja lisensoituja tuotteita pelin maailmassa kuin alkuperäisissä. Haluaisimme silti tehdä pelit uusiksi uuden sukupolven konsoleille, ja tutkailemme parhaillaan, miten niiden uudelleen tekeminen olisi mahdollista.”

Ei tässä vielä siis kannata juhlimaan lähteä, mutta odotellaan, josko tämän tiimoilta saataisiin myöhemmin hyviä uutisia.

Lisää luettavaa