Pyhä ryöväys! Batman matkalla suuremman luokan rahastukseksi?

27.06.2015

Batman: Arkham Knight julkaistiin viime tiistaina, ja netti alkaa olla käyttäjäarvioita pullollaan. Joitain faneja on nyt alkanut kummastuttaa, mihin eräs suosittu pelimoodi on kadonnut.

Aiemmissa kolmessa Arkham-pelissä oli mukana niin sanottu Challenge Mode -haastetila, jossa pelaaja pystyi mittelemään taitojaan hiiviskely- ja taisteluherruudesta itsensä ja muun maailman kanssa. Challenge Mode sisälsi useita kymmeniä taisteluareenoita ja hiippailuun perustuvia Predator-kenttiä, joissa oli erilaisia osa- ja aikahaasteita.

Arkham Knight sisältää kasan niin sanottuja simuloituja AR Challenge -haasteita, mutta ne ovat sekä laajuudeltaan että sisällöltään varsin kaukana aiempien osien addiktiivisesta Challenge Modesta. Nyt osa pelaajista onkin älähtänyt asiasta pelin virallisilla foorumeilla sekä aloittanut addressin asiasta. Addressissa on tällä hetkellä 832 allekirjoitusta.

Täysin pois ei haastemoodia välttämättä ole kuitenkaan karsittu, vaan se ilmeisesti tullaan lisäämään peliin myöhemmin maksullisena sisältönä.  Muuksi sisällöksi Warner on lupaillut ainakin kolmea uutta tarinapakettia sekä vaihtoehtoisia asuja ja ulkonäköjä sekä Batmobilelle että pelattaville hahmoille.

Tällä hetkellä digitaalisesti saatavana on Batman: Arkham Knight Season Pass -kausikortti, joka tulee sisältämään kaiken ladattavan sisällön seuraavan kuuden kuukauden ajalta. Digitaalisen kausikortin hinta on noin 40 euroa, mikä on varsin korkea – etenkin siihen nähden, että mukana näyttäisi olevan myös sellaista materiaalia, jota sarjan fanit olivat tottuneet odottamaan jo pelin mukana tulevaksi.

 

Lisää luettavaa