PS4-käännöstä pukkaa: Paraneeko Beyond: Two Souls seuraavalla sukupolvella?

29.08.2014

Vuosi sitten Quantic Dreamin kehittämä Beyond: Two Souls kuului vuoden hypetetyimpiin peleihin. Lopputulos sai kuitenkin hyvin ristiriitaisen vastaanoton, sillä vaikka peliä kehuttiin sen grafiikoista ja hahmoista, sai se kritiikkiä pelattavuudesta, juonesta ja pelikokemuksen passiivisuudesta.

Segment Next kuitenkin raportoi, että vastaanotosta huolimatta Beyond: Two Souls seuraa The Last of Us ja Journey -pelejä PlayStation 4:lle. Sivuston lähteen mukaan peli tulee kantamaan lisänimeä Director’s Cut, ja se tulee sisältämään paitsi näyttävämmät grafiikat, myös lisäsisältöä ja leikattuja kohtauksia. Pelin ystäviä saattaa kiinnostaa esimerkiksi ylimääräinen ”vauvataso”, jossa oletettavasti pelataan hyvin nuorella Jodiella.

Valitettavasti Quantic Dreamin käännös tulee tuskin tuomaan Beyondiin paljonkaan lisää pelillistä sisältöä tai muuttamaan juonta suuntaan tai toiseen. Tulee myös huomauttaa, että alkuperäinen uutinen on peräisin ranskalaiselta Gameblog-sivustolta, eikä Sony ole vielä virallisesti vahvistanut PS4-käännöstä.

Lisää luettavaa