Pelaaja teki elämänsä suurimman virheet – Heitti vahingossa 60 000 euron arvosta pelitavaraa roskiin!

29.05.2016

Tiedätkö sen tunteen, kun olet juuri heittänyt epähuomiossa pois useiden tuhansien eurosta arvotavaraa roskien mukana? Eikö soita kelloja? Ehkä et vain ole tajunnut tehneesi niin – ja mitä ei tiedä, se ei voi satuttaa.

Nyt Reddit-käyttäjä nimimerkillä me_is_idiot (joka sopii ikävän osuvasti tähän tapaukseenkin) varmasti katuu huolimattomuuttaan. Kuusi vuotta sitten hän opiskeli collegessa ja haki hyvää rahanlähdettä. Tuolloin hän löysi ilmiön nimeltä bitcoinit ja päätti sijoittaa niihin. Lopulta hänellä oli niitä 150, ja jokaisen arvo oli noin 10 euroa – mukava pieni 1500 euron omaisuus siis.

Bitcoinit jäivät hänen vanhan läppärilouskunsa tiedostoihin, kun hän päätti päivittää uudempaan rautaan. Koneensa läpän alle hän kuitenkin taitteli lapun, johon hän kirjoitti tiedot bitcoineista ja niiden arvosta. Nyt vuosien kuluttua oli kuitenkin aika muuttaa pienempään asuntoon ja samalla tyhjentää pois vanhaa rojua rojua, ja aikansa elänyt läppäri lähti siinä hötäkässä myös matkaan kaatopaikalle.

Hieman myöhemmin mies löysi talostaan bitcoin-muistilappunsa ja tajusi tehneensä hirvittävän virheen. 150 bitcoinin satsi olisi nykyrahassa arvoltaan jo yli 60 000 euroa.

Tarina ei kerro, miten mies tappioonsa suhtautui, mutta ilmeisesti häntä harmittaa jonkin verran.

Lisää luettavaa