Paljon pelattavaa luvassa: PS4-peli Bloodborneen tulossa sattumanvaraisesti generoituvat luolastot?

Bloodbornea odottavia kiusoitellaan uudella ominaisuudella.

21.11.2014

PlayStation 4:n yksinoikeuspeli Bloodborne kuuluu jo nyt ensi vuoden odotetuimpiin peleihin, mutta tuore paljastus saattaa nostaa hypeä ennestään.

DualShockersin mukaan Sony Computer Entertainmentin eilen julkaisemien kuvien ohessa esiteltiin Yharnamin monikerroksista luolastoa, josta mainittiin seuraavaa: ”Näiden luolien kerrotaan muuttavan muotoaan sen mukaan, kuka niitä katselee.”

Tämä on tulkittu vihjeeksi siitä, että pelissä saattaisi olla sattumanvaraisesti rakentuvia luolastoja. Josko päätelmä tuntuukin hieman huteralta, on tuottaja Masaaki Yamagiwa maininnut Twitterissä (tosin Japaniksi), että luolakuva on uuden pelillisen elementin ensiesittely. Yamagiwa lupailee lisätietoja lähitulevaisuudessa.

Jäämme odottamaan, onko jutussa perää. Sattumanvaraisesti generoituvat tasot voisivat parhaimmillaan lisätä olennaisesti pelin elinikää, vaikka paljon riippuukin siitä, kuinka paljon variaatiota luolastoissa lopulta onkaan. Samanlaista tasosuunnittelua tullaan näkemään niin ikään PlayStation 4:lle ensi vuonna ilmestyvässä Deep Down -pelissä, jonka ilmestymispäivää ei ole julkistettu.

Bloodborne ilmestyy 25. maaliskuuta 2015. Peliä pidetään Dark Soulsin henkisenä perillisenä, ja sen ohjauksesta vastaakin Demon’s Soulsin ja Dark Soulsin ohjannut Hidetaka Miyazaki.

Lisää luettavaa