Päivän positiivisin uutinen: Teini kävi päivittäin pelikaupassa pelaamassa esittelykonsolia – pelikauppa järjesti ja kuvasi upean yllätyksen

12.12.2016

Tiedät varmaankin, että useissa pelikaupoissa on pelattavissa konsoleita. Kuvittele nyt, että joku nuori pelaaja käy päivittäin pelaamassa omistamasi kaupan konsolia.

Sääliksihän siinä taatusti käy. Niinpä erään New Yorkissa sijaitsevan Best Buy -liikkeen väki päätti järjestää tällaiselle nuorelle ikimuistoisen yllätyksen.

Tämä poika tuli jokaikinen päivä liikkeeseemme pelaamaan esitteillä olevaa Wii U:ta, ja työntekijät näkivät tämän mahdollisuutena tehdä lapsen iloiseksi, ja niin he tekivätkin. He keräsivät kolehdin ja ostivat hänelle Wii U:n omasta pussistaan. Tämä on mahtavaa; miksi shoppailla Amazonissa, kun maailmassa on oikeita upeita ihmisiä, joita voit auttaa säilyttämään työnsä”, alla olevan hellyyttävän videon uploadannut Rahiem Storr kirjoitti. Storr viittasi kommenttinsa lopussa Amazoniin ilmeisesti esimerkkinä kasvottomasta nettikaupasta.

Tsekkaile alla oleva video, jossa epäuskoinen poika saa konsolin omakseen.

Valitettavasti tempaus sai jälkikäteen myös ikäviä piirteitä, sillä moni kommentoi videota negatiivisesti tai kyynisesti; jopa haukkuen Best Buyn työntekijöitä. Liikkeessä työskentelevä Storr päätyikin lopulta julkaisemaan vastausvideon, jossa hän otti kantaa asiattomaan kritiikkiin.

Storr myös kertoi kommenteissa, että he tarjoutuivat viemään pojan autolla kotiin, jossa lapsen vanhemmat olivat myös erittäin ilahtuneita pojan saamasta aikaisesta joululahjasta.

Lisää luettavaa