Nyt se on jo lähes varmaa: Xboxin ikoninen räiskintäpeli saa uudelleenkäsittelyn

Gears of Warin remasteroitu versio näyttäisi sittenkin olevan kehitteillä.

Koko kevään on liikkunut huhuja Gears of War -pelisarjan kääntymisestä Xbox Onelle. Eräässä vaiheessa puhuttiin jo Marcus Phoenix Collection -kokoelmasta, mutta peli-franchisea tällä hetkellä hoitava Black Tuski Studios kielsi kiireesti moisen kokoelman olemassaolon.

Tuoreimmat huhut ovat nyt kuitenkin sen verran vankalla pohjalla, että jonkinlaista uuden sukupolven käännöstä pelisarjan tiimoilta voidaan odottaa. Eurogamerin mukaan Splash Damage -studio olisi tekemässä remasterointia alkuperäisestä vuoden 2006 Gears of Warista. Ensimmäinen vihje ovat studion työpaikkailmoitukset, joissa etsitään kehittäjiä ”tunnetun ja suositun AAA-franchisen peliin.”

Työpaikkailmoitus voisi sinänsä viitata moneen muuhunkin peliin, mutta lisäksi Yhdysvalloista kantautuu Kotakun kautta tieto, että useammat Xbox-pelaajat ovat saaneet kutsun avustamaan Gears of Warin testauksessa ja parantelussa. Black Tuskin allekirjoittamasta viestistä löytyy myös kuvakaappaus.

Myöhemmin Kotaku päivitti uutiseensa, että testaajat ovat päässeet kokeilemaan pelin testiversiota, joka sisältää vain moninpelin ja siitäkin vain kolme moodia. Gears of Warin käännösversio näyttäisi siis olevan oikeasti tuloillaan. Aika näyttää, mikä studio käännöstä todellisuudessa tehtailee ja tullaanko uudelle sukupolvelle tuomaan tosiaankin vain pelisarjan ensimmäinen osa.

Lisää luettavaa