No nyt on vakuuttava traileri! – Uutta videota tulevasta Tom Clancy -pelistä

03.08.2015

Ubisoft paljasti tulossa olevan Ghost Recon Wildlandsin E3-messuilla, ja peli sai saman tien ylistystä osakseen. Nyt firma on julkaissut uuden trailerin, jossa esitellään pelin erilaisia ympäristöjä sekä vihollisilta vallattavia laajoja avoimia kenttiä. Ensimmäistä kertaa sarjan historiassa Ghost Recon Wildlands tulee olemaan hiekkalaatikkopeli, joka sijoittuu usealle erilaiselle valtavalle alueelle.

Peli sijoittuu Boliviaan, josta on tullut Santa Blancan huumekartellin jälkeen suurin kokaainin tuottaja maailmassa. Tarinassa niin sanotut Ghost-joukot lähtevät palauttamaan valtion hallituksen ruotuun ja tuhoamaan vihollisensa.

Koko pelin pystyy kuulemma pelaamaan lävitse joko yksin tai jopa neljän pelaajan co-oppina. Erilaisten maastojen joukossa on lumisia vuorenhuippuja, aavikoita, sademetsiä sekä erilaisia paikallisia kyliä. Mainospuheessa sanotaan, että pelaajien tulee käyttää ympäristöään hyödykseen, sillä taisteleminen tapahtuu kirkkaassa päivänvalossa laajoilla pelialueilla. Pelaajaa ei myöskään tulla johdattelemaan, vaan hän saa itse valita tapansa pelata. Toisin kuin aiemmissa sarjan peleissä, tehtäväjärjestys kartellin kaatamiseen ja pelin läpäisyyn tulee olemaan vapaavalintainen.

Pelille ei toistaiseksi ole olemassa varmaa julkaisupäivää, mutta Ubisoft tähtää ensi vuoteen ja tulee julkaisemaan pelin PS4:llä, Xbox Onella sekä PC:llä.

Tsekkaile vakuuttava traileri alta.

Lisää luettavaa