Näiden leffoissa nähtyjen pelin toivoisi olevan olemassa – Tsekkaa hauska lista!

22.08.2014

Joskus sitä törmää fiktiivisiin elokuviin, kirjoihin ja bändeihin, joiden toivoisi olevan olemassa. Mutta fiktiossa on vilahtanut myös joukko videopelejä, joita olisi todella hieno päästä kokeilemaan. Joystiq listasi kahdeksan tällaista ”feikkipeliä”.

Heti ensimmäisenä listalla mainitaan Spike Jonzen loistavassa Her-elokuvassa (2013) pelattu ”Alien Child” (kuvassa), jossa  Joaquin Phoenixin esittämä päähenkilö ohjaa avaruusalusta etsivää avaruusoliota käsiensä eleillä ja äänikäskyillä. Mikä parasta, pelissä kohdattu pikkuotus myös juttelee (ja kettuilee) takaisin. Mahtavaa!

Jutussa mainitaan myös kauhuelokuva Stay Alive (2006), jossa samannimisessä kauhupelissä epäonnistuminen johtaa kuolemaan myös tosielämässä, Futuramassa pelattu versio laser tagista, sekä The Last of Usissa mainittu Mortal Kombat -kopio ”The Turning”, jota Ellie kuvittelee pelaavansa eräässä pelin laajennusosan kohtauksessa.

Ainoa listan peleistä, jota koskaan alettiin kehittää, on vuoden 2006 Grandma’s Boy -elokuvassa pelattu ”Demonik”. Terminal Realityn oli määrä kehittää peli Xbox 360:lle, mutta yhtiön rahoitusongelmat tekivät lopun projektista.

Alta voit katsoa pari videota peleistä, ja Joystiqin koko listauksen voit lukea tästä.

Lisää luettavaa