Muistatko tämän legendaarisen pelisarjan? Se saattaa saada jatkoa

02.10.2015

Crystal Dynamicsilla on tällä hetkellä kädet täynnä tulevan Rise of the Tomb Raiderin kanssa, mutta firmalla on katalogissaan myös muita pelisarjoja, jotka osa työntekijöistä tahtoisi herättää uudelleen henkiin.

Vuonna 1992 perustettu firma on tunnettu muun muassa seuraavista tuotemerkeistään:

  • Gex
  • Samurai Shodown
  • Blazing Dragons
  • Pandemonium
  • Akuji the Heartless
  • Blood Omen 2
  • Project Snowblind

Tomb Raider -sarjan jälkeen ikonisin Crystal Dynamicsin sarjoista lienee kuitenkin Legacy of Kain, jonka 1999 julkaistu ensimmäinen osa Soul Reaver nousi aikanaan klassikoksi ja nauttii nykyisin Metacriticissä 91 pisteen keskiarvoa. Sarjan pelejä julkaistiin vuoteen 2003 mennessä viisi, minkä jälkeen on ollut huhuilua ja Nosgoth-nimistä online-spin-offia lukuun ottamatta varsin hiljaista.

Nyt australialaissivusto Finder on kuitenkin päässyt kysymään Crystal Dynamicsin Michael Brinkeriltä Legacy of Kainin tulevaisuudesta:

Jos sinun pitäisi lyödä vetoa, mitkä todennäköisyydet antaisit sille, että Legacy of Kainista julkaistaisiin yksinpelijatko-osa tämän konsolisukupolven aikana?

Vastaus oli seuraava:

Se on fifty-fifty-mahdollisuus. Meillä on talossa kehittäjiä, jotka todella haluaisivat tehdä jatko-osan. Tilanne on siitä jännä, että menneisyydessämme on itse asiassa joitain todella mainioita ja ikonisia tuotemerkkejä. Näinpä pelaajat kummastelevat, että minne ne ovat kadonneet ja mitä niille kuuluu. Noh, me heittelemme jatkuvasti ideoita [niiden takaisin tuomisesta]. Se todella on fifty-fifty-mahdollisuus.

Eihän tämä siis todellakaan mitään varmaa vielä ole, mutta Brinkerin sanoista saa kuvan, että hän on tosissaan. Ainakin jos sana lähtee leviämään ja pelaajat osoittavat kiinnostusta, on osa markkinoinnista sillä hoidettu.

Lisää luettavaa