Muistatko Burnout 3:n Crash-moodin? Sille on luvassa henkinen jatko-osa toukokuussa!

26.04.2017

Burnout 3, tuo arcadekaahailujen ikiaikainen klassikko. Pelin perinteiset rallit pitivät sisällään rutosti vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta erityiseksi pelin teki erityinen Crash Mode.

Niille jonneille, jotka eivät muista, eivätkä saa ylläolevaa videota auki, kyseisessä pelimoodissa pelaajan tarkotuksena oli rysäyttää autonsa mahdollisimman näyttävästi keskelle vilkasta liikenneristeystä ja aiheuttaa maksimaalinen määrä tuhoa ympärillä oleviin autoihin.

Three Fields Entertainment on nyt tuomassa markkinoille pelin nimeltä Danger Zone, minkä perusidea on käytännössä sama kuin yllä olevalla videolla.

Eurogamerin mukaan peliin olisi tulossa aluksi 20 kenttää ja niissä pelaajat pääsevät kilpailemaan nettileaderboardien herruudesta. Ainakaan tässä vaiheessa kehitystä peliin ei ole tulossa nettimoninpeliä.

Haluamme saada tämän pelin markkinoille ja katsoa, josko se löytäisi yleisönsä. Mikäli yleisö löytyy, niin voimme tehdä pelille moninpelin. Tällä hetkellä sen hiominen vaatisi meiltä muutaman kuukauden työpanoksen. Palamme halusta tehdä moninpelin tälle pelille, mikäli se löytää oman yleisönsä,” studion perustaja Alex Ward sanoi Eurogamerin puhelinhaastattelussa.

Peli on toistaiseksi tulossa vain PC:lle ja PlayStation 4:lle. Ward kommentoi tätä seuraavasti: ”Olemme todella pieni studio. Meitä on vain kuusi ja siksi kaksi alustaversiota on aivan maksimi siihen, mitä voimme tehdä juuri nyt.

Ward kertoi tiimin pienuuden vaikeuttavan eri konsoliversioiden julkaisua muun muassa eri konsolien erilaisten vaatimusten vuoksi. ”Muut pienstudiot saattavat tehdä itse pelistään PC-version ja ulkoistaa muiden versioiden tuottamisen toisille studioille. Me emme halua tehdä näin. Pystyimme kehittämään PS4-version pelistä hyvin nopeasti PC-version perään, mutta resurssimme eivät yksinkertaisesti riitä kolmen eri version luomiseen samanaikaisesti. Siksi julkaisemme ensin kahdella alustalla.

Danger Zone on tulossa toukokuussa PC:lle ja PlayStation 4:lle ja Eurogamerin mukaan pelin hinnaksi on muodostumassa 9,99 puntaa, eli noin 12 euroa.

Lisää luettavaa