Melkoisia lupauksia Destinystä: Bungien uutukaista tullaan päivittämään niin, ettei tylsää päivää tulekaan

23.08.2014

Destinyn julkaisu lähenee, ja Bungie-miehet Jonty Barnes ja Jesse van Dijk antoivat hiljattain Eurogamerille pitkän haastattelun, josta GameZone nosti esiin suuria lupauksia. Kaksikko nimittäin julisti, että pelistä löytyy sopivaa tekemistä jokaiseen mielentilaan ja aina uutta tekemistä.

”Tarkoitimme Destinyn olevan elävä ja hengittävä maailma,” van Dijk kuvailee haastattelussa. ”Emme todellakaan tee vain levykkeellä olevaa tuotetta ja jätä hommaa siihen. Heti kun Destiny menee linjoille tulemme tulkitsemaan sitä, kuinka ihmiset pelaavat peliä ja tarjoilemaan uutta sisältöä sen mukaan, sekä kirjaimellisesti varmistamaan, että joka päivälle on tarjolla uutta tekemistä.”

Lisäksi Bungien miehistö suhtautuu optimisesti siihen, että peli on toimintavalmis kaikilla alustoilla heti julkaisupäivänä. Sekin on neljälle alustalle samaan aikaan julkaistaessa melkoinen haaste. Vaikka tällaisiin julistuksiin kannattaakin suhtautua skeptisesti, voimme silti toivoa, että Bungien puheet alati kehittyvästä pelimaailmasta käyvät vielä toteen.

Destiny ilmestyy 9. syyskuuta PlayStation 3:lle ja 4:lle, sekä Xbox 360:lle ja Xbox Onelle. Alta voit katsoa pelin julkaisutrailerin.

Lisää luettavaa