Mafia III:n tarina jatkuu kolmen laajennuspaketin voimin – tätä on luvassa

03.02.2017

Viime lokakuussa ristiriitaisen vastaanoton saanut Mafia III on täydentymässä peräti kolmella tarinaa laajentavalla sisältöpaketilla.

Nyt kehittäjätiimi Hangar 13 on julkistanut tarkempia yksityiskohtia tulevista laajennuksista. Näistä ensimmäinen, Faster, Baby!, painottuu sisältönsä puolesta autojen ja erilaisten takaa-ajojen ympärille. Kyseinen tarinalaajennus ilmestyy saataville ensi kuun tienoilla. Julkaisuista seuraava, toukokuulle ajoitettu sisältöpaketti kantaa puolestaan nimeä Stones Unturned, jonka tarinan keskiössä nähdään päähahmo Lincoln Clayn lisäksi CIA-agentti John Donovan. Lincolnin kostoretki huipentuu viimeisenä julkaistavaan Sign of the Times -lisäriin, joka nähdään heinäkuun puolella.

Tähän mennessä peliin on jo ehditty julkaista useita sisältöpaketteja, joiden tarjonta on vaihdellut erilaisista puvuista, aseista ja menopeleistä aina yksittäisiin tehtäväkokonaisuuksiin.

Mafia III on ollut saatavilla julkaisustaan alkaen PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä PC:lle. Tätä nykyä Lincolnin seikkailun on vahvistettu rantautuvan myös Mac-tietokoneille Aspyr Median julkaisemana.

Pelin julkaisutrailerin voi katsastaa oheiselta videolta.

Lisää luettavaa