Lupaava Kickstarter-peli sai rahoituksen: Nyt yhdistellään seikkailuropea, steampunkia, Sherlock Holmesia ja Wind Wakerin graafista tyyliä

Little Devil Inside näyttää todella pätevältä seikkailupeliltä.

Little Devil Inside on nimi, joka kannattaa laittaa korvan taakse. Pelikehittäjä Neostreamin projekti on saanut kokoon budjettinsa Kickstarterissa, joten nyt on varmaa, että peli tulee näkemään päivänvalon.

Hyvä niin, sillä Little Devil Inside kuulostaa ja näyttää todella lupaavalta. Eteläkorealaisen studion pelissä astutaan paranormaaleja ilmiöitä tutkivan professorin saappaisiin ja seikkaillaan kirjavissa, tyylitellyissä ympäristöissä.

Projektista uutisoivan Eurogamerin mukaan peli yhdistelee steampunkia ja piirrosmaista tyyliä, joka tuo mieleen The Legend of Zelda: The Wind Waker -klassikkopelin (2002). Pelin tekijöiden mukaan kyseessä on ”tutkimuspainotteinen selviytymistoimintaroolipeli”, joten lopputulos kuulostaa melkoiselta tyylilajien hybridiltä.

Neostreamin mukaan peli tulee sisältämään kotikaupungin, johon palataan seikkailujen välillä, ja painotus onkin hyvällä valmistautumisella kulloiseenkin tehtävään.

”Sinun tulee valmistautua odottamattomiin sääilmiöihin, hankkia vaadittavat tiedot alueesta, valita varusteet oman arviosi mukaan, nousta ajopelin selkään ja reagoida odottamattomiin tapahtumiin matkasi varrella,” pelin tekijät kuvailevat. ”Se, kuinka valmistaudut tehtäviin, sekä kuinka reagoit ja vastaat tapahtumiin määrittää sen, kuinka helppoja tai vaikeita tehtävät ovat.”

Kuulostaa hyvältä, ja kuten alla oleva trailerikin osoittaa, Little Devil Inside myös näyttää komealta. Kaikenlisäksi peli tullaan julkaisemaan usealla alustalla: PC:llä, Macilla, Linuxilla, PS4:llä, Xbox Onella sekä Wii U:lla. Tarkkaa julkaisupäivää ei vielä ole tiedossa.

Lisää luettavaa