Kuva vuosi nettiin: Warner kehittelemässä seuraavaksi avoimen maailman Teräsmies-peliä?!

05.07.2015

Uutisoimme vasta Hitman-pelin parissa sattuneesta pienestä vuodosta, mutta nyt on tekeillä jotain vielä paljon suurempaa. Batman: Arkham Origins -pelin kehittäneeltä Warner Bros. Montreal -firmalta on nyt lipsahtanut julki kuva, joka vaikuttaisi screenshotilta vielä julkistamattomasta Teräsmies-pelistä:

Superman

 

Verkkoon vuotanut kuva näyttää siltä, kuin kyseessä olisi joko pelin hahmo- tai hahmon asuvalikko. Vieressä oleva teksti listaa Teräsmiehen lyhyen syntytarinan sekä hänen voimansa ja heikkoutensa. Käyttöliittymän nappulat X, Y ja B puolestaan löytyvät Xbox Onen ohjaimesta.

Vasta viime viikolla WB Montreal tiedotti hakevansa tiimiinsä lisävahvistukseksi 15 työntekijää työskentelemään tulevan avoimen maailman konsolipelin parissa. Pelissä piti alustavan kuvauksen mukaan olla nettiominaisuuksia, ja porukka kuvaili ilmoituksessa itseään intohimoiseksi tiimiksi, joka kehittää kolmen A:n pelejä, jotka juhlistavat ja vievät eteenpäin DC Comicsin hahmoja.

Vaikuttaisi siis vahvasti siltä, että myös Teräsmies olisi saamassa oman, kenties Batman: Arkham -saagaa vastaavan pelinsä tai pelisarjansa. Peukut pystyyn, Superman-fanit!

 

Lisää luettavaa