Kulttisarja Futuramaa elvytetään jälleen, tällä kertaa pelimuodossa

24.11.2015

Kulttistatukseen noussut animaatiosarja Futurama päättyi vuonna 2013, kun Comedy Central päätti olla ostamatta enää uusia jaksoja. Siitä asti fanit ovat odotelleet sarjan elvyttämistä, mutta toistaiseksi turhaan.

Pientä lohtua on kuitenkin pian luvassa, sillä Eurogamerin mukaan saksalainen pelistudio Wooga kehittää Futuramasta mobiilipeliä. Futurama: Release the Drones lupaa olla puzzle-peli, jossa pelaajien on määrä kerätä droneja ja luotsata sarjasta tuttu Planet Express voittoon MomCo-yhtiön kanssa käydyssä lähettikamppailussa.

Toistaiseksi ei ole tietoa, ovatko sarjan alkuperäiset ääninäyttelijät mukana pelissä, mutta muutoin projekti vaikuttaa lupaavalta. Mukaan on saatu Futuraman entinen käsikirjoittaja ja vastaava tuottaja Patric Verrone, sekä legendaarisen Monkey Islandin (1990) parissa työskennellyt suunnittelija Dave Grossman.

Futurama: Release the Dronesista ei toistaiseksi ole videokuvaa tarjolla, eikä julkaisupäivästäkään ole tietoa, mutta alla oleva juliste on sentään julkaistu.

Futurama Release the Drones

Lisää luettavaa