Kulttihahmon homoseksuaalisista fantasiakirjoista tulossa peli

13.11.2016

Project Tingler -Kickstarter-projekti on kenties häröintä ja samalla mielenkiintoisinta vähään aikaan.

Tuleva Project Tingler -peli perustuu salanimellä kirjoittavan Chuck Tinglen opuksiin. Tinglen kirjat nauttivat kulttimainetta erikoisten aihepiiriensä takia. Käytännössä Tinglen kirjat ovat ns. homoniche-kirjallisuutta, joissa lihaksikkaat homomiehet harrastavat suhteita ja siinä samalla seksiä esimerkiksi dinosaurusten kanssa. Kirjoilla on nimiä kuten Space Raptor Butt Invasion, Slammed in the Butthole by My Concept of Linear Time sekä Pounded in the Butt by My Hugo Award Loss. Koska miksipä ei.

Yhteensä Chuck Tingeleriltä on tullut yli 70 novellia, pari täyspitkää fiktiokirjaa ja jopa elämänhallintaoppaita. Hänen teoksensa ilmestyvät yleensä vain pari viikkoa ajankohtaisten tapahtumien jälkeen, ja ne käsittelevät usein päivän polttavimpia kysymyksiä erikoisen huumorin ja graafisten seksikuvausten kautta. Esimerkiksi Donald Trumpin vaalikampanjan aikana Tingler julkaisi novellin Slammed In The Butt By Domald Tromp’s Attempt To Avoid Accusations Of Plagiarism By Removing All Facts Or Concrete Plans From His Republican National Convention Speech.

Mistäkö pelissä on kysymys? Katso video alta, niin olet kenties hieman viisaampi sen sisällön suhteen. Tai sitten et – sen verran hämärää kamaa esittely on. Pelin sivuilla sen kerrotaan olevan tarina positivisesta seksuaalisuudesta, itsensä hyväksymisestä, rakkaudesta ja henkisestä kasvusta. Kuten videoltakin käy ilmi. Ehkä.

Peliä työstää muun muassa Depression Questistä, Framedistä ja Betrayal at House on the Hill: Widow’s Walk -peleistä tunnettu Zoë Quinn. Pelin Kickstarter-rahoitus on saatu jo kasaan, mutta halukkaat voivat osallistua pelin rahottamiseen täällä.

Lisää luettavaa