Kokeile Ubisoftin uutta hakkeriseikkailua ilmaiseksi demon muodossa – lataa vaikka heti

18.01.2017

Ubisoftin viime marraskuussa julkaisema Watch Dogs 2 on osoittautunut varsin kiitettäväksi tekeleeksi niin pelaajien kuin kriitikoidenkin silmissä.

Sekä PlayStation 4:lle että Xbox Onelle suunnattu demoversio vastaa sisältönsä puolesta kokonaista seikkailua aina täyttä yksin- ja yhteistyöpeliä myöten. Ilmaisversion rajattu peliaika sallii kuitenkin pelaajan riehua San Franciscon kaduilla vapaasti reilun kolmen tunnin ajan. Kyseisen testiajan jälkeen pelaajalle annetaan vaihtoehdoksi lunastaa pelin kokoversio itselleen, jossa tämän on mahdollista jatkaa seikkailuaan suoraan siitä, mihin tämä kokeilujakson aikana jäi.

Jos Ubisoftin viimeisimmän hakkeriseikkailun hankkiminen on siis käynyt mielessäsi, voi täyden pelin ottaa nyt ilmaiseksi kokeiluun ennen lopullista ostopäätöstä. Tiltin pelistä laatiman arvostelun voi senkin käydä lukaisemassa täältä.

Kirjoitushetkellä Watch Dogs 2:n kokeiluversio on jo ladattavissa PlayStation 4:llä, kun taas Xbox Onella pelin demosta päästään nauttimaan 24. tammikuuta alkaen.

Lisää luettavaa