Kiistelty teknologiayhtiö esittelee jälleen uskomattomia grafiikoita – ja lupailee kahta peliäkin

25.09.2014

Huijaukseksikin epäilty australialainen teknologiayhtiö Euclideon on palannut elävien kirjoihin uusilla videoilla, joilla jälleen esitellään yhtiön vallankumouksellista Infinite Detail -tekniikkaa. Jutun ydin on, että yhtiön tekniikalla on mahdollista skannata digitaaliseen muotoon mikä tahansa todellinen ympäristö, jota voidaan sitten käyttää esimerkiksi peleissä ja elokuvissa.

Asiasta raportoivan Kotakun mukaan ainakin Minecraftin luoja Markus ”Notch” Persson on kutsunut Euclideonia suoraan huijaukseksi, ja kieltämättä yhtiön likimain täydellinen katoaminen pariksi vuodeksi vaikuttaa hyvin epäilyttävältä. Yhtiö jopa pahoittelee katoamistaan tuoreen YouTube-videon kuvauksessa.

Nyt Euclideon kuitenkin väittää, että ensi vuonna olisi ilmestymässä kaksikin yhtiön teknologiaa hyödyntävää peliä, joten pian siis tiedämme onko kyse vedätyksestä vai ei. Samaan hengenvetoon on hyvä tietysti todeta, että yhtiö etsii parhaillaan myös sijoittajia…

Jos uteliaisuus heräsi, voi yhtiön nettisivuja tarkastella tästä. Alta voit katsoa Euclideonin uusimman grafiikkamehustelun.

 

Lisää luettavaa