Kehutun episodipelin aikataulu heti uusiksi – Maaliskuun alulle suunniteltua toista osaa lykätty

Life is Strangen toisen episodin julkaisua lykättiin.

Runsaasti kiittäviäkin arvioita saaneen, omaperäisen episodipeli Life is Strangen ensimmäinen osa ilmestyi vajaa kuukausi sitten, ja sarjan kaikkien viiden osan oli määrä ilmestyä kuuden viikon välein toisistaan. Nyt aikataulu on kuitenkin pettänyt jo ennen toista osaa, sillä peli ei tule ilmestymään aiottuna julkaisupäivänä 12. maaliskuuta.

Julkaisija Square Enix ilmoitti myöhästymisestä pari päivää sitten, muttei tarjonnut lykkäykselle mitään selitystä sen paremmin kuin uutta julkaisupäivääkään. Sittemmin pelin kehittänyt Dontnod-studio on IGN:n mukaan vakuutanut, että Life is Strangen toinen jakso on kyllä tuloillaan. Uutta julkaisupäivää ei tosin heidänkään taholtaan kerrottu.

Life is Strange on yhdistelmä interaktiivista draamaa ja seikkalupeliä. Tarinavetoisen pelin keskiössä on valokuvausta opiskeleva Maxine Caulfield, joka huomaa pystyvänsä kelaamaan aikaa taaksepäin millä tahansa hetkellä. Episodipelin ensimmäinen jakso ”Crysalis” ilmestyi 30. tammikuuta PC:lle, sekä uuden ja vanhan sukupolven Xbox ja PlayStation -konsoleille.

Toivottavasti Life is Strange selviää aikatauluongelmistaan, sillä kyseessä on kiinnostava peli, joka on Metacritic-arvioiden perusteella miellyttänyt myös suurinta osaa pelaajista. Tässä vielä pelin traileri.

Lisää luettavaa