Kehnot arviot eivät ehtineet vaikuttaa ainakaan The Order: 1886 -pelin julkaisumyyntiin

Perjantaina julkaistu PS4-peli näyttää myyvän hyvin, vaikka kritiikkiä tulee niin arvostelijoilta kuin pelaajiltakin.

Perjantaina kerroimme tuoreeltaan PlayStation 4:n yksinoikeuspelin The Order: 1886 saamista arvioista, jotka heittelehtivät rankasti laidasta laitaan. Arvostelujen sävy ei ole viikonlopun aikana muuttunut, mutta tämä ei näyttäisi vaikuttaneen myynteihin, ainakaan vielä.

The Orderin maailmanlaajuisia myyntitietoja ei toistaiseksi ole julkaistu, mutta GameZone raportoi, että Isossa-Britanniassa perjantaina ilmestynyt peli nousi heti viikon myydyimmäksi peliksi. The Order: 1886 syrjäytti brittilistalla kärkipaikkaa pitäneen Evolven, joka julkaistiin pari viikkoa aiemmin.

Jälleen ei ole selvää, onko kyse tukku- vai jälleenmyynnistä, joten pelin kehittäneen Ready at Dawn -studion ei ehkä kannata vielä ryhtyä juhlimaan. Isoa uutuuspeliä nimittäin tilataan toki kaupoille runsain mitoin ennakkopöhinöistä piittaamatta. Vasta seuraavien viikkojen ja kuukausien myynti lopulta ratkaisee, onko kritiikeillä merkitystä kuluttajien ostopäätöksiin.

Kampanjan lyhyydestä ja tylsästä pelattavuudesta kritisoidun The Orderin keskiarvo on Metacriticissä tällä hetkellä 65/100. Hieman yllättäen myös pelaajien keskiarvo on samaa luokkaa, eli 6,7/10. Tavanomaisesti kriitikoiden ja pelaajien arvosanojen välillä on enemmän heittoa.

Lisää luettavaa