Kanadalaiskehittäjä löi hanskat tiskiin – uusin peli vetäytyi myynnistä

18.10.2016

Kanadan Vancouverissa sijaitseva pelitalo United Front Games on päättänyt lopettaa toimintansa, mikäli NeoGAF-sivustolla leviäviin tiedonmurusiin on luottaminen.

Aiheesta uutisoinut pelisivusto Polygon on lähestynyt United Front Gamesia virallisten kommenttien toivossa. Kirjoitushetkellä yhtiöltä ei ole kuitenkaan herunut minkäänlaista vahvistusta. Sen lisäksi, että bishsoptl-nimimerkin takaa kirjoitteleva lähde vaikuttaisi kuitenkin olevan tilanteen tasalla yhtiön sisäisistä asioista, on lopettamisen merkkejä näkynyt myös yhtiön viimeisimmän projektin osalta. Pelitalon on tiedetty työstäneen jo tovin Smash+Grab -nimistä verkkomäiskettä, joka ilmaantui Steamiin Early Access -muodossa viime kuun puolella. Nyt peli on kuitenkin kadonnut palvelusta kokonaan, mikä siis osaltaan vahvistaa ainakin sen, että  jotain on todellakin tekeillä.

Vuonna 2007 perustettu United Front Games on kerännyt tunnettavuutta kenties eritoten Hong Kongin alamaailmaan sijoittuneen Sleeping Dogsin kuin myös rallipeli Modnation Racersin  kehittäjänä.

Lisää luettavaa