Kampanja kerää pelikonsoleita ja pelejä lastenklinikalle – Sinäkin voit auttaa

25.11.2014

Pelisydän-projekti on peli- ja viihdelaitteiden hankintakampanja Tampereen yliopistollisen keskussairaalan lastenklinikalle. Projektin tarkoituksena on kerätä rahaa uusia pelikonsoleita ja pelejä varten.

Lastenklinikalla potilaat viettävät merkittävän osan ajastaan huoneessaan. Potilaiden ikähaitari kattaa kaikenikäiset – keräyksen hankinnoissa pyritään korostamaan soveltuvuutta kaikille. Lähes jokainen potilashuone tarvitsee oman viihdekeskuksen, sillä laitteiston siirtäminen on raskasta (hygenian vuoksi kaikki laitteet on puhdistettava aina siirron myötä) ja siksi tarve on suuri.

Hygieniasyistä lastenklinikka ei voi vastaanottaa käytettyjä konsoleita tai pelejä. Rahalahjoitus onkin paras keino auttaa.

Kampanjan takana on IGDA (International Game Developers Association, Kansainvälinen pelikehittäjien järjestö) Finland Tampere Hub. Kampanja on toteutettu yhteistyössä Lastenklinikoiden Kummit Ry:n kanssa, joka on myös kampanjan virallinen kerääjä. Kaikki tuotot menevät suoraan, lyhentämättömänä itse tarkoitukseen.

Hyväntekeväisyykampanjan sivuille pääset tästä.

Lisää luettavaa