Kaipaatko metsästämään valtavia dinorobotteja? – Killzone-kehittäjien uutukaisesta vuotaa tietoja

18.09.2014

Killzone-sarjan kehittäneen Guerrilla Gamesin uutukaista New Horizonia ei ole vielä virallisesti edes julkistettu, mutta pelistä vuotaa nyt jo toistamiseen tietoja, tällä kertaa pelin kohderyhmässä olleen nimettömän lähteen kautta. Gamechupin mukaan pelin kohderyhmälle näytettiin alustavaa pelikuvaa ja kerrottiin joitakin perustietoja.

Koska kyse on vuodosta, eikä mistään virallisesta julkistuksesta, kannattaa nämä tiedot ottaa vastaan terveellä skeptisyydellä. Mutta lyhyesti New Horizonin ydinasiat ovat tässä:

  • Sijoittuu tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta taantunut metsästäjä-keräilijöiden asteelle
  • Robotit ovat kehittyneet valtaviksi dinosaurusroboteiksi, jotka hallitsevat maailmaa
  • Avoin pelimaailma ja poikkeuksellisen suuri
  • Kolmannen persoonan kuvakulma
  • Pelihahmo on metsästäjäheimon nainen, jota kiehtovat menneen maailman rauniot

Kohderyhmäläisen mukaan peli vaikuttaa The Witcheriä muistuttavalta RPG:ltä, mutta epäselväksi jäi, olivatko pelikuvassa näkyneet muut pelihahmot NPC-hahmoja vai muita ihmispelaajia. Gamechupin sivuilla on julkaistu myös pari alustavaa kuvitusta pelistä, jotka puolestaan on vuotanut kiinalainen nettisivusto.

Kuten sanottu, koko juttuun kannattaa suhtautua varauksella, mutta ainakin pelin konsepti vaikuttaa kiinnostavalta. Guerrilla Gamesin odotetaan julkistavan New Horizonin ensi vuoden E3-messuilla.

Lisää luettavaa