Kai olet jo hankkinut omasi? – Parodiavideo esittelee tämän hetken kuuminta villitystä huikeassa animemaisessa muodossa

Fidget spinner on vuoden 2017 jojo.

16.07.2017

Ah, kukapa voisi unohtaa jojoja. Nuo langan päässä kieppuvat kiekkomaiset kapistukset olivat 80-luvulla vielä kuumaa kamaa. Suurin ongelma niissä oli kuitenkin se, että se pahuksen lanka meni aina solmuun, ja sitä piti olla alinomaan setvimässä.

Fidget spinnerissä ei ole tätä pirullista ongelmaa.

Niin sanottu allekirjoittanut törmästi tähän tuoreeseen ilmiöön itse asiassa aivan vasta. En yhtään tajunnut, mistä koko touhussa oli kyse, mutta päätin lopulta ostaa ulkomaanmatkalta Bukarestista omani. Sen jälkeen kyseistä ahdistusta lievittävää ja rentouttavaa kapistusta onkin sitten tullut spinnailtua hyvään tahtiin. Jotain niin turhaa, mutta samaan aikaan jotain niin siistiä, tyylikästä ja suositeltavaa. Mukava äänikin moisesta lähtee, ja onpahan itsellä vielä poikkeuksellisen tyylikäs valkoinen versio kultaisilla aukoilla.

Jos haluat tietää enemmän tästä muoti-ilmiöstä, niin kurkkaa huvikseen lisätietoa tästä Wikipedia-artikkelista.

Alla on eräänlainen feikkivideo siitä, kuinka helposti tämä shurikenin eli heittotähden tapainen hittilelu sopii vaikkapa animeenkin. Filmi on varsin korkealla laadulla tehty, joten suosittelemme tsekkaamaan ajan kuluksi.

Lisää luettavaa