Japanilaista tissipeliä mainostettiin, kuinkas muutenkaan, repimällä vaatteita naistähdiltä

29.01.2014

Olipa japanilaisesta Senran Kagura -sarjasta sitten mitä mieltä tahansa, ainakin peliä julkaiseva Marvelous Entertainment tietää, mihin pelin markkinoinnissa kannattaa panostaa. Siksipä pelisarjan tuoreille lisäyksille omistettu promootio ei ollut mikään tavallinen lehdistötilaisuus.

Rintaviin naisninjoihin keskittyvää pelisarjaa mainostamaan saapui japanilainen ”idoliryhmä” Knu, jonka jäsenet Erika Kotobuki, Aya Kominato, Kana Hojo ja Marina Yamazaki pääsivät pian koulupuvuistaan, kun naamioituneet ninjat repivät naistähdet alusvaatteisilleen. Ja koska Japanissa pian julkaistava Deka Mori Senran Kagura -peli keskittyy kokkaamiseen, jossa mokailusta saa tietysti kermapiirakan rinnuksilleen, täytyi tämä esittää myös todellisuudessa. Tapahtumasta raportoi SGCafe.

Alastomuudella myyvän pelisarjan ensimmäinen osa Senran Kagura: Skirting Shadows ilmestyi Japanissa vuonna 2011. Sittemin pelejä on ilmestynyt useampia, ja franchise on poikinut toki myös tv- ja manga-sarjat. Nintendo 3DS-peli Senran Kagura Burst julkaistaan Euroopassa 28. helmikuuta.

Lisää luettavaa