Japanilaisen ”tissiroolipelin” trailerissa luodaan varusteita hieromalla esineitä rintojen välissä

Omega Labyrinthin idea on niin älytön, että se kuulostaa japanilaisen roolipelin parodialta.

Omega Labyrinth on jotakin sellaista, mitä suurimman osan länsimaisista pelaajista on hankala käsittää. D3 Publisherin JRPG:ssä kolutaan Gematsun mukaan luolastoja suuremman rintavarustuksen toivossa. Ei, tämä ei kaiketi ole vitsi.

Käsittämätön peli sijoittuu Anberyl Girls Academy -tyttökouluun, jossa ”tytöistä kasvaa naisia”. Jonnekin tähän kouluun on piilotettu esine, jota kutsutaan ”kauneuden graalin maljaksi” (Holy Grail of Beauty), ja tämän esineen pitäisi toteuttaa mikä tahansa toive. Kuten sanottu, päähenkilön toiveena on siis suuremmat rinnat.

PS Vitalle yksinoikeudella ilmestyvä peli sai juuri tuoreen trailerin, jonka jakoi DualShockers. Videolla esitellään ilmeisesti pelin ”Oppai Appraisal” -moodia, jossa luolastoista löydetyistä ”tuntemattomista kristalleista” luodaan varuste-esineitä. Tämä tapahtuu hieromalla esineitä rintojen välissä, kunnes ne ”täyttyvät Omega-voimasta”, kasvavat suuremmiksi ja muuttuvat varusteiksi. (Selitys on peräisin Gematsun artikkelista, ja japania osaamatta tätä kaikkea onkin täysin mahdotonta päätellä trailerista.)

Kokonainen traileri löytyy DualShockersin artikkelista, mutta alla olevasta YouTube-pätkästä välittyy kyllä kaikki olennainen. Omega Labyrinthia tullaan tuskin julkaisemaan Euroopassa, mutta Japanissa sen pitäisi tulla pian markkinoille.

Lisää luettavaa