Huomio, uutta MGS-peliä odottavat! – Muistakaa päivittää Ground Zeroes ennen The Phantom Painin aloittamista

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ilmestyy jo huomenna, ja kuten monet tietävätkin, edellisen MGS-pelin Ground Zeroesin läpäisseille on luvassa ylimääräisiä herkkuja heti kättelyssä. Bonusten avautuminen kuitenkin edellyttää, että pelaajat päivittävät pelinsä.

Game Infomerin mukaan ainakin pelin PlayStation 4 -versioon on ilmestynyt tuore päivitys, joka mahdollistaa Ground Zeroesin tallennuksen avaamisen The Phantom Painissa. Jos siis tällaista vaihtoehtoa ei uuden pelin käynnistyessä ole tarjolla, lienee Ground Zeroesin päivitys lataamatta.

Ground Zeroes pitää ilmeisesti myös käynnistää päivityksen jälkeen, jolloin pelin pitäisi tarjota mahdollisuutta ladata pelitallennus PSN:n palvelimelle. Tätä kautta se ilmeisesti siirtyy The Phantom Painille, kuten alla oleva kuva kertoo.

MGS upload

Vieläkään ei ole kovin tarkkaan tiedossa, millaisia extroja Ground Zeroesin läpäisseille on The Phantom Painin puolella luvassa, mutta ilmeisesti ainakin tehtävissä pelastetuilla vangeilla on jonkinlainen merkitys myös jatkossa. Hideo Kojima on myös vihjaillut vahvemmasta yhteydestä, sekä luvannut, että Ground Zeroesin tapahtumapaikalle pääsee palaamaan myös The Phantom Painissa.

Lisää luettavaa