Huhuja pukkaa taas monesta lähteestä: Fallout 4 tullaan julkistamaan E3-messuilla?

Fallout 4:n julkistusta odotetaan Bethesdan lehdistötilaisuudessa E3-messuilla.

Kun Bethesda ilmoitti pitävänsä ensimmäistä kertaa oman lehdistötilaisuuden kesäkuussa järjestettävillä E3-messuilla, heräsivät Fallout 4 -spekulaatiot jälleen henkiin. Tokihan erillinen pressitilaisuus tuntuu mielekkäältä vain, jos studiolla on jotain isoa julkistettavaa.

Nyt huhumylly käy jälleen kuumana. Esimerkiksi Gamer Center Online raportoi Bethesdan lähipiirin vuotaneen tietoja Fallout 4:stä. Sivusto jututtama lähde kertoi, että Fallout 4 tullaan julkistamaan E3:ssa ja että peliä ei tulla julkaisemaan enää Xbox 360 ja PlayStation 3 -konsoleilla.

”Bethesda tähtää vaikuttavaan mittakaavaan ja tunnelmaan Fallout 4:llä,” lähde kertoi. ”Sitä kehitetään vain nykyiselle sukupolvelle ja PC:lle.”

Nimettömänä pysyvän lähteen mukaan peli tultaisiin julkaisemaan ensi keväänä, ja se saattaisi sijoittua New Yorkin tai Chicagon postapokalyptisiin maisemiin.

Lisää huhuja on laittanut liikkeelle erittäin luotettavaksi pelimaailman sisäpiiriläiseksi osoittautunut shinobi602. Kun tyypiltä kysyttiin Twitterissä, kuinka varmana hän pitää Fallout 4 -julkistusta asteikolla 1-10, vastaus oli 11. Shinobin huhuista kertoo tarkemmin YouTube-käyttäjä MrMattyPlays alla olevalla videolla.

Toki Bethesda saattaa E3-messuilla paljastaa mitä tahansa muutakin kuin uuden Fallout-pelin, mutta jo pelkkä mahdollisuus moiseen julkistukseen on aiheuttanut sellaisen pöhinän pelaajien keskuudessa, että mikä tahansa muu julkistus olisi varmasti pienoinen pettymys. Ihmiset tuntuvat todella haluavan Fallout 4:n.

Lisää luettavaa