Lego-pelejä on nähty jo tolkuton määrä – Tuoko The Force Awakens jotain uutta pöytään?

Harry PotterStar WarsBatmanLord of the RingsJurassic World… Lego-pelejä on nähty vaikka millä mitalla viimeisen reilun kymmenen vuoden aikana, mutta pelien suosiolle ei näytä tulevan loppua. Moni pelejä pelannut on kuitenkin varmasti huomannut, että Lego-pelien peruskuviot tulevat nopeasti tutuiksi, eivätkä kaikki pelit tarjoa paljonkaan uutta tuttuun sapluunaan.

Kesällä ilmestyvä Lego Star Wars: The Force Awakens näyttäisi kuitenkin tuovan edes muutaman uuden ominaisuuden. Kotakun mukaan peli tulee sisältämään esimerkiksi tulitaisteluita, joissa voi cover-shootereiden tapaan suojautua, ampua suojasta ja siirtyä kyyryssä suojasta toiseen. Lisäksi luvassa näyttäisi olevan melko vapaita avaruustaisteluita, ja nyt Lego-palikoilla rakenteluun perustuvissa ongelmanratkaisutehtävissä tulee olemaan myös useampia vaihtoehtoisia malleja.

Saapa nähdä, onko pelillisiä uudistuksia tarpeeksi pitämään pelin kiinnostavana. The Force Awakensin valtava menestys kuitenkin takaa, että pelikin tulee varmasti myymään melko hyvin. Alta näet tuoreen trailerin, jossa uusia ominaisuuksia esitellään.

Lisää luettavaa