Halo 5 on eeppinen asennusta myöten – Vaatii enemmän kovalevytilaa kuin mikään muu Xbox Onen peli?

Halo 5 vie 60 gigaa asennustilaa, mikäli pakkaustietoihin on luottaminen.

Halo 5: Guardiansin julkaisu lähenee, ja kuvat pelin fyysisistä kappaleista ovat jo vuotaneet julkisuuteen. Näistä paljastuu myös peliasennuksen vaatima kovalevytila, joka onkin melkoisen suuri.

Asiasta uutisoivan Destructoidin mukaan Halo 5 vaatii kovalevytilaa peräti 60 gigaa. Mikäli tämä pitää paikkansa, on kyseessä suurimman kovalevytilan vaativa yksittäinen pelijulkaisu Xbox Onella.

Ainakin tämän listan mukaan eniten tilaa vaatinut yksittäin peli on tähän mennessä kesäkuussa ilmestynyt The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, joka vaati noin 55,7 gigaa kovalevytilaa. Useimmat pelijulkaisut jäävät kuitenkin reilusti tämän alle, esimerkiksi Battlefield 4 vei vain noin 37,9 gigaa. Uutta Haloa ennen 60 gigabittiä on vaatinut yksi julkaisu, nimittäin Halo: The Master Chief Collection -kokoelma, mutta sehän sisältääkin useamman pelin.

Destructoid kuitenkin huomauttaa, että Microsoftin online-kaupan mukaan asennuksen pitäisi viedä vain 46,19 gigaa. Saapa nähdä kumpi tiedoista on oikea vai onko kumpikaan.

Halo 5: Guardians ilmestyy Xbox Onelle 27. lokakuuta.

Lisää luettavaa