GTA V:n sivukujalta löytyi hieno viittaus – Tai sitten fanit näkevät mitä haluavat nähdä

Fanit luulevat löytäneensä GTA V:stä viittauksen GTA III:een.

Grand Theft Auto -peleissä on runsaasti yhteyksiä toisiinsa. Radiossa pyörivät samat juontajat ja aiempien pelien sivuhahmot saattavat ilmestyä toiseen kaupunkiin, kuten Packie McReary GTA V:ssä.

Siksipä ei ole ihme, että joukko GTA III:n (2001) faneja uskoo löytäneensä Rockstarin tuoreimmasta rötöstelypelistä viittauksen pelisarjan ensimmäiseen kolmiulotteiseen peliin. Tarkemmin sanottuna Gameranxin mukaan nämä tyypit uskovat löytäneensä eräältä sivukujalta GTA III:n alkuperäisen safehousen autotalleineen.

Tässä kuva GTA V:stä ja alla alkuperäinen GTA III:n kuva vertailun vuoksi.

GTA V old safehouse

GTA III safehouse

Vaikka yhdennäköisyys on joidenkin fanien silmissä ilmeinen, ovat monet sivuston kommentoijat ennättäneet kertomaan suorasanaisen kritiikkinsä koko löydöstä. Ovi ja autotalli ovat kieltämättä samassa kohdassa sisäpihaa, mutta paljon muita yhtäläisyyksiä kuvien välillä ei sitten olekaan.

Kyllä tämä aika hakemalla haettua on, joten olisikohan kyse pikemminkin sattumasta. GTA III on monella pelaajalla täydellistä karttaa myöten muistissa, joten ei ole oikeastaan mikään ihme, jos siihen luulee näkevänsä viittauksia siellä sun täällä.

Lisää luettavaa