GTA V:n Epsilon-kultti kasvaa Facebookissa, nyt myös johtaja liittyi naamakirjaan

19.01.2014

GTA V:ssä on Michaelilla pelatessa mahdollisuus liittyä eksentriseen kulttiin nimeltä Epsilon Program. Nyt pelin omituisimman sivujuonen muodostava lahko elää Facebookissa huumorintajuisten pelaajien voimin.

Virallisen verkkosivun ja Twitter-tilin lisäksi ilmestyi kultille jo syksyllä oma Facebook-sivu, jolla on tähän mennessä reilut 1300 seuraajaa. Naamakirjasivu lienee pelaajien pyörittämä, sillä Rockstarin viralliselta Epsilon-sivustolta löytyy linkki vain Twitteriin. Tammikuun alussa joku innokas fani väsäsi tilin myös kultin johtajan Cris Formagen nimissä. (Tilejä oli kyllä avattu aiemminkin, mutta niille ei näytä paljon kavereita löytyneen.)

Epsilon-kultti ei tullut tutuksi vasta pelin kautta, vaan sitä käytettiin jo uusimman Grand Theft Auton -viraalimarkkinoinnissa. Täysin käsistä karanneen UFO-metsästyksen tiimoilta on myös epäilty, että Epsilon Program voisi näytellä keskeistä roolia pelin tulevassa tarinallisessa laajennuksessa. Tämä sopisi Rockstarin malliin siinä mielessä, että muutama vuosi sitten Red Dead Redemption -länkkäripelikin sai zombie-teemaisen lisärin.

Lisää luettavaa