Fanit vaativat Robin Williams -tribuuttia Legend of Zeldaan – Nintendo vastasi!

17.08.2014

Näyttelijä-koomikko Robin Williamsin traagisen itsemurhan jälkimainingeissa Williamsin ja Legend of Zelda -pelien fanit perustivat Change.orgiin vetoomuksen, jossa pyydetään Nintendoa lisäämään sarjan seuraavaan peliin NPC-hahmo nimeltä Robin Williams.

Idea ei ole aivan tuulesta temmattu, sillä Robin Williams on ollut Zelda-pelien fani jo 1980-luvulta lähtien, ja hän jopa nimesi tyttärensä Zelda Williamsiksi. Muutama vuosi sitten kaksikko esiintyi myös Ocarina of Timen 3DS-käännöksen tv-mainoksessa, jonka voit katsoa alta.

Perjantaina Nintendo myös vastasi vetoomukseen, raportoi Polygon. Nintendo ei toistaiseksi lupaa mitään konkreettista, vaan tyytyy toteamaan, että fanien pyyntö on kuultu. Surunvalittelut esitettyään Nintendo kommentoi: ”Emme tänä vaikeana aikana ryhdy keskustelemaan siitä, mikä olisi mahdollista tulevissa peleissä, mutta pidämme Robinin muistoa yllä.”

Tämä ei siis vielä takaa mitään, mutta ainakin yhtiö on huomannut fanien toivomuksen. Uutisen kirjoitushetkellä vetoomuksella on jo yli 104 000 allekirjoitusta.

Kuva: Wikimedia Commons.

Lisää luettavaa