Fanit ratkaisivat Arkham Knightin traileriin piilotetun koodin, mutta palkinto ei ollut sen arvoinen

Keskiviikkona julkaistu Batman-traileri sisälsi kolme salaperäistä koodia.

Kesäkuun alussa ilmestyvä Batman: Arkham Knight sai muutama päivä sitten näyttävän uuden trailerin, jonka voit katsoa alta. Mutta traileripa pitikin sisällään enemmän kuin ensikatsomalta uskoisi.

Game Informer on raportoinut salaperäisten koodien metsästyksestä, johon fanit kävivät innolla heti ensimmäisen paljastuttua. Traileri pitää sisällään kolme koodia, joiden ratkaisuille löydettiin ilmeinen paikka pelin viralliselta sivustolta.

Redditissä käydyn uutteran selvitystyön seurauksena koodit saatiin purettua ja lopputuloksena on kolme salasanaa, joille kullekin löytyy omat Person Of Interest -palkkinsa pelin sivustolta. Valitettavasti salasanat eivät paljastaneet mitään sen jännittävämpää kuin kolmen Batmanin vihollisen biografiat. Aika laimea palkinto jopa faneille.

Mikäli haluat käydä vilkaisemassa, heilahda Arkham Knightin sivuille, ja kirjoita ensimmäiseen palkkiin ”yeah right”. Oikeasta reunasta pääset seuraviin ruutuihin, joiden salasanat ovat ”botanical gardens” ja ”your greatest fears”.

Batman: Arkham Knight ilmestyy 2. kesäkuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle.

Lisää luettavaa