Eeppinen huutokauppa auki Japanissa: Tältä näyttää täydellinen PlayStation -pelien kokoelma!

Alkuperäiselle PlayStationille julkaistiin Japanissa melkoinen liuta pelejä, ja nyt yksi innokas keräilijä on myymässä ne kaikki. DualShockersin mukaan myynnissä on siis täydellinen Pleikkarin japanilaispelien kokoelma.

Huutokaupan Yahoo! Auctions -sivu on tietysti japaniksi, mutta sen tiedämme, että pelejä on kaikkiaan järjettömät 3 290 kappaletta.  Tiedämme senkin, että lähtöhinta on 3 miljoonaa jeniä, eli hieman alle 23 000 euroa.

Ilmeisesti hinta on monen makuun liian tyyris, sillä samainen myyjä on jo aiemmin yrittänyt myydä tuloksetta kokoelmaansa samaan hintaan. Alta näet kuvan eeppisestä PS-pelikokoelmasta kaikessa kauneudessaan.

Alkuperäinen PlayStation näki ensi kertaa päivänvalon Japanissa 3. joulukuuta 1994, ja sen valmistus lakkautettiin vasta yli kymmenen vuotta myöhemmin, vuonna 2005. Kaikkiaan PlayStationeita myytiin maailmanlaajuisesti 102,49 miljoonaa kappaletta. Konsolille kerrotaan ilmestyneen kaikkiaan 7 918 peliä, mutta tähän lukuun on laskettu myös kaikki samoista peleistä eri alueille julkaistut versiot.

Full Japanese PS Collection

Lisää luettavaa