Dead Rising 3:n kehittäjiltä seuraavaksi action-peli ilman zombeja, mutta kaikille alustoille?

Capcom Vancouverin seuraavaa toimintapeliä tehdään useammille alustoille.

15.10.2014

Dead Rising 3:n kehittäneen Capcom Vancouverin tulevasta projektista tihkuu tietoja työpaikkailmoitusten rivien välissä. Jo aiemmin yhtiö on maininnut puuhailevansa uuden IP:n parissa, joka ei tällä kertaa sisällä ollenkaan eläviä kuolleita.

DualShockersin mukaan toistaiseksi nimeämätön peli tulee olemaan Dead Risingin tapaan kolmannen persoonan toimintapeli, sillä yhtiön työpaikkailmoituksissa on vaadittu näitä osaamisalueita. Myös taistelu ja boss-vastukset on mainittu, ja samalla selviää, että studio tulee jatkamaan Dead Risingista tutulla Forge-pelimoottorilla.

Huomattavaa on myös, että uutta peliä kehitetään ilmoitusten perusteella usealle alustalle samanaikaisesti. Dead Rising 3 ilmestyi aluksi yksinoikeudella Xbox Onelle, ja sitteminkin se on käännetty vain PC:lle. Nyt kuitenkin näyttäisi siltä, että Capcom Vancouverin seuraava peli ei ole Xboxille eksklusiivinen edes ensijulkaisuna.

DualShockers kuitenkin huomauttaa, että työpaikkailmoitukset saattavat toki koskea myös jotakin uutta Dead Rising -peliä, eivätkä alkuunkaan tuota zombitonta uutta IP:tä. Jäämme odottamaan julkistuksia, mutta Capcomin kolmannen persoonan toimintapeli kuulostaa joka tapauksessa kiinnostavalta, olipa siinä sitten zombeja tai ei.

Lisää luettavaa