Crash Bandicoot tulee remasteroituna – ja nyt sen julkaisupäivää on ollut vuotamassa muun muassa suomalainen pelikauppa

13.10.2016

Crash Bandicoot on maailman tunnetuin pussimäyrä, ja moni on viettänyt merkittävän osan lapsuudestaan ja nuoruudestaan tämän vekkulin kanssa.

Crash Bandicootin remasteroinnista tiedotettiin jo hyvä tovi sitten, mutta nyt näyttäisi siltä, että myös julkaisupäivä alkaa olla tiedossa. Muutamia päiviä sitten nettiin levisi nimittäin tieto siitä, että vantaalainen VPD-pelikauppa oli lykännyt sivustolleen pelin julkaisupäivämääräksi 28.2.2017.

 

Kun VPD:n teko levisi Redditissä, moni ei kuitenkaan uskonut kyseisen päivämäärän olevan oikea, sillä samana päivänä julkaistaan tietojen mukaan myös Playstation 4:n yksinoikeuspeli Horizon: Zero Dawn. Moni piti epätodennäköisenä, että pelit julkaistaisiin samana päivänä, vaikka on tällaista tapahtunut ennenkin.

 

Nyt kuitenkin myös brasialialainen Zilliongames-pelikauppa on listannut pelin sivuilleen julkaistavaksi 28.2.2017, joten huhu alkaa vähitellen vahvistua. Vielä varmaa tietoa ei kuitenkaan ole, mutta saattaapi olla, että helmikuun vikana päivänä päästään nauttimaan Crashin alkuperäisestä trilogiasta entistäkin ehompana.

Lisää luettavaa