Bungie vastaa viimein Destiny-kritiikkiin – Kaivattuja uudistuksia luvassa jo ensi viikolla

28.09.2014

Tänä vuonna tullaan tuskin näkemään yhtä laajaa pelaajien pettymystä kuin Destiny. Vaikka peli on myynyt erinomaisesti, on se saanut osakseen ankaraa kritiikkiä sekä pelaajien että median taholta (vaikka peli varmasti on monenkin hiljaisemman pelaajan mieleen). Tällä viikolla pelikehittäjä Bungie vihastutti ärtyneitä edelleen sulkemalla pelaajien suosiossa olleen luolan, joka runsaiden tavarapalkintojen vuoksi tunnettiin tuttavallisesti nimellä ”loot cave”.

Tuoreimmassa viikkopäivityksessä Bungie kuitenkin ottaa kantaa niin saamaansa kritiikkiin kuin pelin loot-järjestelmän ongelmiin. Yhtiö painottaa palautteen tarpeellisuutta ja kuuntelevansa pelaajia ”tarkemmin kuin uskottekaan”.

”Älkää koskaan ryhtykö puolustelemaan meitä, kun kuulette jonkun lausuvan rehellisen mielipiteen peleistämme,” Bungien tiedotteessa todetaan. ”Olemme ankarampia itsellemme kuin kukaan muu.”

Vielä kiinnostavampaa on kuitenkin se, että Destinyn seuraava päivitys tulee korjaamaan pelin haukuttua varustejärjestelmää siten, että legendary-esineiden ja -aseiden saaminen ei enää tule olemaan ”loot cave” -tyylisten porsaanreikien varassa. Asiasta raportoivan Polygonin mukaan päivityksen jälkeen kerätyt engramit tulevat aina muuttumaan omaa harvinaisuusastettaan vastaaviksi (tai paremmiksi) varusteiksi, ja lisäksi legendary-varusteiden todennäköisyys tulee kasvamaan. Päivityksen odotetaan ilmestyvän tulevalla viikolla.

Lisää luettavaa