Bethesda painostaa Xboxia sallimaan Elder Scrolls Onlinen ilman Gold-jäsenyyttä

27.08.2013

Bethesda paljasti viime viikolla, että ensi vuonna ilmestyvä The Elder Scrolls Online -MMO-peli tulee olemaan kuukausimaksullinen, mikä ei toki kuulostanut hyvältä ainakaan konsolipelaajien korviin. Kun pitää maksaa Xbox Liven Gold-jäsenyydestä tai PlaySation Plussasta, ei enää haluaisi joutua pulittamaan ylimääräisiä ropoja itse pelin pelaamisesta.

Pelin pääsuunnittelija Nick Konkle ja Bethesdan markkinointipomo Peter Hines ovat kuitenkin OXM:n haastattelussa kertoneet olleensa puheissa Xbox Liven kanssa mahdollisuudesta pelata Elder Scrollsia ilman Liven kultajäsenyyttä. Tällä hetkellä näyttää vielä siltä, ettei moinen tule tapahtumaan, mutta Bethesdan kaksikko lupaa jatkaa asian ajamista ja ilmoittaa heti, jos homma saadaan liikkeelle. (PlayStation 4:llä pelaamisesta ei tässä yhteydessä puhuta.)

Näillä näkymin The Elder Scrolls Onlinen pelaaminen tulee siis vaatimaan myös kultajäsenyyden, mutta toivotaan parasta. Itse pelin kuukausimaksu on $14,99, mikä tekisi reilun 11€ nykyisillä kurssilla, mutta euroalueen hintaa ei ole vielä ilmoitettu. Jos kaikkien maksujen jälkeen tekee ihan hirveästi mieli pulittaa vielä vähän lisää, tulee pelissä olemaan myös mahdollisuus shoppailuun oikealla rahalla.

Lisää luettavaa