Assemblyt oven takana – Älä missaa tätä(kään) kohokohtaa!

29.07.2014

Messukeskuksen Assembly-messut alkavat torstaina. Messut keräävät jälleen tuhansia tietokoneharrastajia saman katon alle.

Tänä vuonna messuilla järjestetään kolme päivää kestävä Dota 2 -turnaus. Kolmipäiväinen peliturnaus järjestetään 31. heinäkuuta ja 2. elokuuta välisenä aikana Helsingin Messukeskuksessa. Mukana on kuusitoista Dota 2 -joukkuetta ympäri maailmaa kisaamassa maineesta ja kunniasta.

Neljän parhaiten menestyneen tiimin kesken jaettavan potin suuruus on peräti 5 000 euroa. Dota 2 on noussut viime vuosina taisteluareenamoninpelien (MOBA) kärkeen niin amatöörien kuin ammattilaispelaajien keskuudessakin. Suosion taustalla on suurelta osin pelijulkaisija Valven e-urheilutapahtuma The International, joka järjestetään tänä vuonna jo neljättä kertaa.

Tämän vuoden Assembly Summer -tapahtuma on kaikkien aikojen suurin. Siellä katsojat pääsevät nauttimaan korkealaatuisesta pelaamisesta Helsingin Messukeskuksessa. Mukana on sekä kotimaisia että ulkomaisia joukkueita. Tapahtumassa käytävät ottelut ovat nähtävissä myös suorina lähetyksinä internetissä. Kuudentoista joukkueen kesken käytävä turnaus on jaettu neljään lohkoon. Lohkojen alkukarsinnat käydään torstaina ja perjantaina. Lauantaiaamu käynnistyy neljännesfinaaleilla edistyen iltapäivästä eteenpäin semifinaaleihin. Turnauksen finaaliottelu käydään lauantai-iltana.

Dota 2 -turnausta sponsoroi Logitech.

Messujen aikataulut löydät täältä!

Lisää luettavaa