Alastomana kuolleiden valtakunnassa: Kunnianhimoisen taidepelin ensitraileri hämmentää

Exil tulee ensimmäisen trailerin perusteella olemaan aika erikoinen kokemus.

Exil on ranskalaisen pelikehittäjän Fabrice Piquetin projekti, jonka ensitraileri putkahti keskuuteemme maaliskuun lopulla. Traileri, jonka voit katsoa alta, lupaa melkoista taidepläjäystä, mutta mistä tässä hämyilyssä on kysymys?

Pelistä uutisoivan Siliconeran mukaan Exilissä pelataan nuorella naisella nimeltä Lena, joka itsemurhan tehtyään päätyy mystiseen kuolleiden maailmaan. Hän ei muista kuolemaansa edeltäviä tapahtumia, mutta arvoituksellinen ääni johdattaa häntä etsimään paikkansa maailmassa ja löytämään kadonneet muistonsa.

Pelillisesti Exil lupaa olla avoimeen pelimaailmaan sijoittuva tasohyppely. Lena pystyy moniin akrobaattisiin ja ylimaallisiinkin temppuihin, joiden avulla kuolleiden maailmaa tutkitaan. Vastaan pitäisi tulla myös muita kuolleita, mutta sitäkään ei tiedetä, onko pelissä varsinaisia vihollisia.

Paljon mitään muutakaan ei Exilistä vielä tiedetä. Pelin virallisella sivustolla on alla olevan trailerin lisäksi muutamia kuvia, mutta minkäänlaista pelikuvaa ei toistaiseksi ole julkaistu.

Kuten videon alkuun lisätty varoitustekstikin huomauttaa, sisältää traileri jonkin verran alastomuutta. Lähinnä se jättää kuitenkin hämmentyneen olon. Ainakin taiteellista kunnianhimoa tuntuu kehittäjältä löytyvän. Toivottavasti lopputulos toimii myös pelillisesti.

Lisää luettavaa