Genret: eSports

Valheella on lyhyet jäljet: mies kertoi lehdistötilaisuudessa voittaneensa kansainvälisen tappelupeliturnauksen – jäi kiinni järjettömästä vedätyksestä

Jomo News ja Asahi News -nimiset uutistoimistot Japanissa ovat kertoneet kovin hämmentävästä asiasta. Uutisointien mukaan Ota-nimisessä kaupungissa asuva mies voitti Pariisissa kansainvälisen Guilty Gear -tappelupeliturnauksen, ja hankki itselleen palkintorahoja 3 miljoonaa jeniä eli liki 37 000 euroa.

Valtio kielsi eSports-vedonlyönnin – Tässä syy

Video- ja PC-pelejä on pelattu jo varsin pitkään kilpailullisesti. Eräänlaisen urheilun aseman niin sanottu eSports on kuitenkin saavuttanut vasta viime vuosina. Myös Tilt-ohjelmassa on käsitelty sitä, kuinka esimerkiksi Suomessa Veikkaus on ottanut mukaansa eSports-pelaamisen.

Saksalainen tv-kanava ei näytä Counter-Strike: GO -turnausta joukkusurman takia

Saksalainen tv-kanava ProSieben MAXX  on päättänyt olla näyttämättä ensi viikonloppuna Counter-Strike: GO -turnausta kanavallaan viime perjantaina tapahtuneen Munchenin joukkosurman takia

Selostaja epäili Counter-Strike -ammattilaisen mahdollisuuksia – Peittosi vastajoukkueen yksin parissa sekunnissa

Ohion osavaltion Columbuksessa on tänä viikonloppuna kilpailtu Counter-Strike: Global Offensive -pelin MLG Columbus 2016 -mestaruuskisoissa, joista jaettiin tuoreeltaan Memebasessa mahtava videopätkä.