Alustat: Xbox

Tämä jos mikä on omistautumista: Kulttipelin sankari herää henkiin upeissa cosplay-kuvissa

Onhan noita taidokkaita cosplay-asuja nähty, mutta useimmat hahmot, joiden mukaan asuja suunnitellaan, ovat sentään joltain osin ihmismäisiä. Shoko Cosplay ei mennyt siitä mistä aita on matalin, vaan lähti rohkeasti toteuttamaan cosplay-asua Oddworld: Strange’s Wrath -pelin päähenkilöstä. Lopputulosta on vaikea erottaa HD-tasoisesta pelikuvasta.

Mittava katsaus maailman ehkä suosituimman roolipelisarjan historiaan – 22 vuotta ja ”still going strong”

The Elder Scrolls on sarja, josta harva puhuu tällä nimellä. Sarjan pelejä on tehty jo vuodesta 1994, mutta konsolipelaajien tietoisuuteen tietokonepelaajien aiempi yksinoikeus tuli vasta vuonna 2002 Xboxillekin julkaistun The Elders Scrolls: Morrowindin myötä. Sittemmin ilmestyneet Oblivion ja Skyrim alkavatkin sitten olla jo tuoreempaa historiaa ja kaikille tuttuja.

Mitä sinä kysyisit miljoonia myyneen kulttipelisarjan luojalta? – Tämä haastattelija jutteli VR-pornosta ja kokaiinista

Lorne Lanning on miljoonia myyneen Oddworld-sarjan luoja ja pitkän linjan pelikehittäjä, joka työskentelee parhaillaan Oddworld: Soulstrom -pelin parissa. Maailmassa on varmasti miljoonia pelaajia, jotka haluaisivat päästä kysymään häneltä yhtä ja toista.

Tämän hauskan ja hölmön keräilyfiguurin kaikki MGS-fanit tarvitsevat hyllyynsä

Metal Gear Solid on niitä pelisarjoja, joiden kaikista keskushahmoista on tehty vuosien varrella komeita keräilyfiguureja. Siitäkin huolimatta Figman tuleva sotilasfiguuri tavoittaa pelisarjasta jotain olennaista.

Vieläkö on alkuperäisen Xboxin pelit tallessa? – Nekin saattavat alkaa vielä pyöriä myös Xbox Onella

Xbox One alkoi vasta äskettäin tukea osaa Xbox 360:lle julkaistuista peleistä, mutta jo nyt on Microsoftin suunnalta vihjailtu mahdollisuudesta, ettei taaksepäin yhteensopivuus jäisi välttämättä vain edelliseen konsoliin. Xboxilla nimittäin ei pidetä sitäkään mahdottomana, että uuden sukupolven konsoli alkaisi ennen pitkää tukea myös alkuperäisen Xboxin pelejä.