Aihe: South Park

South Parkin äänien takana olevat jermut videolla – Esittelevät yllättävän hyvää tulevaa roolipeliään

Yllättävän hyvää nimittäin siinä mielessä, että moni ei aikaan jaksanut uskoa South Park: The Stick of Truthin mahdollisuuksiin, mutta kyseessä oli monien mielestä yksi männävuosien parhaista roolipeleistä. Metacriticissäkin sen arvosanat menivät huomattavasti 80:n paremmalle puolelle.

South Park -tekijät kettuilivat E3-messuilla Kanye Westin videopelistä

Räppäri Kanye West julkisti talvella oman videopelinsä, jossa tavoitteena on auttaa hänen äitiään pääsemään Taivaaseen. Kuulostaa niin absurdilta, ettei ole mikään ihme, että South Parkin luojat Trey Parker ja Matt Stone tarttuivat aiheeseen. Westiä aiemminkin South Parkissa satirisoineet Parker ja Stone innostuivat kettuilemaan Westin uudesta pelistä viime viikon E3-messuilla.

Kun kulttisarja teki kunniaa toiselle kulttisarjalle – Oletko nähnyt South Parkin mainion Monty Python -tribuutin?

Legendaarisen komediaryhmä Monty Pythonin voi nähdä vaikuttaneen suoraan vuonna 1997 aloittaneen South Parkin huumoriin ja tyyliin. Liekö siis ihme, että animaatiosarjan luoneet Trey Parker ja Matt Stone olivat mukana muistelemassa Monty Pythonia BBC:n vuonna 1999 lähettämässä Python Night -erikoislähetyksessä, jossa silloin 30-vuotiasta Pythonia muisteltiin muun muassa pitkän dokumentin muodossa.